010 434 65 23

Kozijnen

Kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. Het zorgt voor de juiste lichtinval en voor de nodige ventilatie. Omdat elk huis en elke wens anders is, zijn kozijnen er dan ook in alle soorten en maten.

Het is dus belangrijk om goed voor uw kozijnen te zorgen en mochten ze toe zijn aan vervanging, dat u dan de juiste kozijnen vind die passen bij uw wensen en eisen. 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies in alle vormen rondom kozijnen. Voor zowel hout-, kunstof als aluminiumkozijnen bent u bij ons aan het juist adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Hout

Kozijnen van hout hebben een uitstraling die erg karakteristiek is en passen bij elke type bouw.

Het hout is overschilderbaar en daarmee is de perfecte kleur binnen handbereik. Dit betekend natuurlijk wel dat de kozijnen regelmatig onderhoud nodig hebben.

Met het juiste onderhoud blijven uw kozijnen lang mooi en gaan ze lang mee.

Kunstof

Een lange levenduur en onderhoudsvrij, kunstof kozijen hebben hun voordelen. Zo zijn ze ook nog eens geluidsdempend, vochtwerend en recylcebaar, erg duurzaam dus!

Kunstof kozijnen zijn daarintegen lastiger te repareren en is boren niet mogelijk. Daarnaast, maar over smaak valt te twisten, zijn kunstof kozijnen niet altijd de juiste match voor alle soorten (vooral oudere en karaktiristieke) huizen.

Aluminium

Moet het groot, strak en modern? Dan is aluminium misschien wel het juist kozijn.

Aluminium kozijnen hebben een mix van voor- en nadelen die je terug vind bij hout- of kunstof kozijen.
Aluminium is sterk en daarom goed toepasbaar op grote ramen of bijvoorbeeld een schuifpui. 

Het is duurzaam en erg onderhoudsvrij. Herstel- en reparatie is daarin tegen lastig en isoleert het minder goed ten opzichte van kunst. De uitstraling maakt echter veel goed.